Locatie Lichtenvoorde
Locatie Eibergen
Locatie Ruurlo
Locatie Terborg

Huidtherapeuten

De huidtherapeuten van Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre zijn in maart 2013 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Beide huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Om de kwaliteit van behandelingen te waarborgen zullen de huidtherapeuten van Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre congressen en bij- en nascholingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en kennis binnen het vakgebied.

Petra Bertou
‘’Mijn doel is om na het toepassen van een bijpassende therapie de zieke en of beschadigde huid op te heffen, te voorkomen of te verminderen. Door een maximaal resultaat te bereiken met zo min mogelijk behandelingen, geeft mij een voldaan gevoel. Deskundigheid, eerlijk advies en een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk.” Kortom: uw huid is in goede handen’’.

_MGL2192Guido Pelgrim

 

 

 

 

 

 

  • Lid Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
  • Kwaliteitsregister Paramedici 39912031588

Sabine Crooijmans
”Van jongs af aan sprak de huid mij altijd al aan, aangezien de huid een bijzonder orgaan is van ons lichaam. Aandacht besteden aan huidproblemen die ik tijdens mijn werk onder controle krijg geeft mij voldoening. Mijn ambitie is om u persoonlijke, zorgvuldige en professionele zorg aan te bieden, waarbij u centraal staat. Ik hecht veel waarde aan het geven van duidelijke voorlichting op een eerlijke manier. Ik
verwelkom u graag in onze praktijk, zodat ik iets voor u kan betekenen.”

_MGL2207Guido Pelgrim

 

 

 

 

 

 

  • Lid Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
  • Kwaliteitsregister Paramedici 39912031488