Locatie Lichtenvoorde
Locatie Eibergen
Locatie Ruurlo
Locatie Terborg

Dermabrasie

Dermabrasie is een speciale methode om acnelittekens, grove poriën/huidstructuur, littekens en oppervlakkige pigmentafwijkingen te behandelen. Bij deze techniek kunnen de oppervlakkige huidlagen worden verwijderd en de onderliggende huidlagen worden tot nieuwvorming gestimuleerd. Dermabrasie kan zowel oppervlakkig als diep worden uitgevoerd.

Met een gesteriliseerde diamantenkop wordt de huid op de gewenste plaats afgeslepen. De mate van afschuring is regelbaar en afhankelijk van uw huid. Hierdoor worden acnelittekens, grove poriën/huidstructuur, littekens en oppervlakkige pigmentafwijkingen minder zichtbaar.

Herkent u één van bovenstaande problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Voor dermabrasie zijn er meerdere behandelmogelijkheden bij ons in de praktijk. Tijdens het eerste consult worden de verschillende mogelijkheden met u besproken.

De behandelingen die wij uitvoeren bij ons in de praktijk bestaan onder andere uit:

_MGL2300Guido Pelgrim

  • Uitgebreid eerste consult
  • Huidtherapeutisch onderzoek
  • Klinische fotografie
  • Voorbehandeling
  • Dermabrasie behandeling eventueel in combinatie met een andere therapie zoals medische peelingenfractional needling therapie
  • Thuisverzorgingsadvies

Tevens begeleiden wij u, als patiënt tijdens uw behandeltraject in de vorm van informeren, adviseren, feedback geven en het bieden van steun.

Vergoeding
Wanneer u aanvullend bent verzekerd wordt dermabrasie vaak gedeeltelijk of geheel vergoed. Dit is afhankelijk waar u verzekerd bent en welke aanvullende verzekering u heeft afgesloten. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw polisvoorwaarden of kunt u bij ons terecht.

Mocht u meer vragen hebben en/of informatie willen over dermabrasie bij ons in de praktijk, neemt u dan gerust contact met ons op.