Locatie Lichtenvoorde
Locatie Eibergen
Locatie Ruurlo
Locatie Terborg

Camouflagetherapie

In het dagelijks leven worden er veel huidaandoeningen gezien waarbij de kleur en structuur van de huid verandert. Een huid kan bloedvaatjes tonen, te veel pigment bevatten of juist te weinig. Als dit op plekken zit van het lichaam dat voor anderen zichtbaar is met name op de handen, armen, benen of in het gelaat, kan dit als storend worden ervaren.

Heeft u ook plekken op uw huid die hinderlijk voor u zijn zoals bijvoorbeeld littekens, brandwonden, varices (spataderen), couperose/teleangiëctasieën (bloedvaatjes), rosacea, roodheid, naevus flameus (wijnvlekken), hypo/hyperpigmenttie (lichte of donkere pigmentvlekken), melasma (zwangerschapsmasker), tatoeages en vitiligo? Neem gerust contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De behandelingen die wij uitvoeren bij ons in de praktijk bestaan uit het minder zichtbaar maken van de afwijkende huidskleur door middel van camouflagemiddelen en/of lasertherapie.

Speciale camouflagemiddelen die wij tot onze beschikking hebben zorgen ervoor dat u het product zelf aan kunt brengen, nadat wij samen in overleg met u de juiste kleur hebben bepaald.

De camouflagetherapie bij ons in de praktijk bestaat onder andere uit:_MGL2315Guido Pelgrim

  • Uitgebreid eerste consult
  • Huidtherapeutisch onderzoek
  • Klinische fotografie
  • Kleurbepaling
  • Zelfmanagement
  • Thuisverzorgingsadvies

Tevens begeleiden wij u, als patiënt tijdens uw behandeltraject in de vorm van informeren, adviseren, feedback geven en het bieden van steun.

Vergoeding
Wanneer u aanvullend bent verzekerd wordt camouflagetherapie vaak gedeeltelijk of geheel vergoed. Dit is afhankelijk waar u verzekerd bent en welke aanvullende verzekering u heeft afgesloten. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw polisvoorwaarden of kunt u bij ons terecht.

Mocht u meer vragen hebben en/of informatie willen over camouflagetherapie bij ons in de praktijk, neemt u dan gerust contact met ons op.